HomeInterview“Is er Leven na ‘Op Zoek naar Zorro’?” – Dennis de Groot

Reacties

“Is er Leven na ‘Op Zoek naar Zorro’?” – Dennis de Groot — 2 reacties

  1. He Dennis,wat jammer dat je er op zondag niet bij kon zijn in het Parktheater,ik heb je echt gemist hoor!Heel veel sterkte en knap snel weer op! Proficiat met jullie toekomstig ouderschap!
    Veel liefs van Els uit Eindhoven

  2. He Dennis,ik kwam speciaal voor Ruud en jou en jou heb ik dus gemist.Ik heb na afloop Ruud wel gesproken,maar ben vergeten te vragen of hij jou sterkte wilde wensen.(was natuurlijk de zenuwen van Ruud zien).Knap snel weer op want in november kom ik weer naar Zorro en dan hoop ik wel dat je acte de presence geeft.Veel liefs ook voor Carolien en nog proficiat met de toekomstige de Groot telg. Veel liefs van Els uit Eindhoven