Welkom op MusicalJournaal.nl, de website voor iedereen met passie voor de musical. Of je nu theaterbezoeker, musicalartiest of werkzaam achter de schermen bent, hier vind je het laatste nieuws over musicals, positief kritisch en altijd met respect.

Behalve de laatste nieuwtjes biedt MusicalJournaal je eigen reportages (zoals over perspresentaties), recensies, fotoalbums en video’s. De nieuwsitems zijn deels gebaseerd op officiële persberichten van belanghebbenden. Ook werkt een team van vrijwilligers dagelijks aan snelle, actuele en correcte berichtgeving. Naast de vijf redactieleden is junior reporter Teddy sinds medio 2014 actief om verslag te doen van geselecteerde events. Gemiddeld heeft MusicalJournaal maandelijks ruim 330.000 unieke bezoeken, op jaarbasis ca. vier miljoen bezoekers (cijfers januari t/m mei 2018).

MusicalJournaal.nl bestaat sinds 22 april 2010.

De redactie
De hoofdredactie is in handen van Frank Segers. Hij beoordeelt alle binnengekomen berichtgeving en artikelen, en is verantwoordelijk voor de uiteindelijke plaatsing.

De redactie van MusicalJournaal.nl staat altijd open voor nieuwe collega’s. Heb jij een vlotte pen en schrijfervaring, en ben je meer dan gemiddeld geïnteresseerd in musicals? Neem dan vooral eens contact met ons op.

Persberichten kunnen ingezonden worden via info@musicaljournaal.nl. De redactie behoudt zich het recht voor om deze in te korten, of indien het bericht niet relevant is voor de doelgroep, niet te plaatsen.

Wat vind jij ervan?
Onderaan onze artikelen is altijd ruimte om jouw reactie achter te laten. Reageren via Twitter of Facebook kan ook (zie hieronder).

Daarnaast horen we graag wat jij goed aan MusicalJournaal vindt, waar nog ruimte voor verbetering is (en hoe) of wat je misschien nog mist. Gebruik daarvoor ons contactformulier of stuur een e-mail aan info@musicaljournaal.nl.

Artikelen of foto’s overnemen?
Het is toegestaan om foto’s, artikelen, of delen ervan over te nemen in eigen publicaties, mits de bron op Musicaljournaal vermeld wordt. Problemen met kopiëren? Een digitale kopie van het artikel kan altijd opgevraagd worden bij de redactie.

Social media
MusicalJournaal is ook te volgen via Twitter, FacebookYouTube en Instagram.

Hosting
De hosting van MusicalJournaal.nl verloopt via www.web-oke.nl.


Deel dit artikel: