HomeNieuwsChantal Janzen presenteert zoektocht “Sunday Night Fever” vanaf 27 november

Reacties

Chantal Janzen presenteert zoektocht “Sunday Night Fever” vanaf 27 november — 5 reacties

    • Ja hij heeft misschien bewezen dat hij de rol van Zorro goed kan spelen, maar het is wel fair om te kijken of hij en misschien wel iemand anders de rol van Tony kan spelen.. om iemand zomaar een rol te geven ben ik nooit zo’n voorstander van.. want er zijn naast Tommy die het zeker gaat kunnen spelen.. ook andere goede musicalacteurs op de markt die de rol kunnen spelen.. en ook meer het type zijn 😀

  1. Ik weet wel dat ik nooit meer ga stemmen,want dat heb ik meegemaakt bij OZNZ,dat niet de beste kwaliteit,maar gewoon de popi jopi wint en dat vind ik zonde van mijn eurootjes!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>