HomeColumnFinale Sunday Night Fever – Eind goed, al goed?

Reacties

Finale Sunday Night Fever – Eind goed, al goed? — 5 reacties

 1. Nou deze show is toch gewoon een aanfluiting. Hoe vaak kon Joey de mist in gaan en hij kwam er elke keer ermee weg. Ik baal van ieder geschreven stukje over de SNF-finale. Iedereen kon toch duidelijk zien dat Joey ten koste van alles moest winnen. Wat mij zo tegenvalt is dat de deelnemers bijna een half jaar intensief met hun coaches samenwerken. Er is een soort vertrouwensband ontstaan en die wordt in de finale meteen aan stukken gescheurd. De Winnaar was toch al vanaf week 2 bekend. Heel vervelend werd het toen ik een sms te zien kreeg dat de dansers een stuk moesten instuderen voor de finale waarin Joey en Alessandro zouden komen te staan………

  • Dus eigenlijk was de winaar allang bekent? Nouzeg, dat vind ik echt nergens op slaan. Deon had echt moeten winnen. Hij heeft alles, de stem, de danskwaliteit, het uiterlijk. Ik vind het niet kunnen dat van te voren al duidelijk was wie de winnaar was. Het had eerlijk moeten gaan!

   • Voor de goede orde: er is geen enkele aanwijzing dat de verkiezing niet eerlijk is verlopen. De reacties op dit bericht komen ook niet van de redactie van MusicalJournaal, maar van bezoekers.

    Veel mensen hadden hun voorkeur voor een winnaar en niet iedereen was dus tevreden met de uitslag. Dat zegt echter niets over de gang van zaken in deze zoektocht.

 2. Ik ben echt benieuwd hoeveel mensen er al kaartjes besteld hebben. Ik heb zelf zoiets van nou ik wacht nog even de recensies af. Als er veel mensen zo denken dan voorspelt dat misschien niet veel goeds..