HomeNieuwsVerslagenheid na overlijden danseressen Sanne Gresnigt en Els Alderliesten

Reacties

Verslagenheid na overlijden danseressen Sanne Gresnigt en Els Alderliesten — 6 reacties

 1. Wat doet dit een pijn voor ons,twee vriendinnen die midden in het leven staan zo van ons weggerukt!
  Voor de ouders ondraaggelijk, en daarom als neef mijn oprechte deelneming.
  Dat jullie Joke, Albert met jullie warme gezin en vele om je heen veel kracht moge putten,
  om samen verder te moeten gaan.
  Thea en Sjaak Gresnigt.

 2. ik schrok mij te pletter.ik heb els en mijn gezin ontmoet op camping piani di clodia in italie en zag daar een veel belovend danseres en meer dan dat.els was lief voor iedereen en altijd in voor een lach en een praatje.niets was els te veel.het spontane droop eraf en nam echt voor iedereen de tijd.we zijn els een beetje uit het oog verloren maar na het lezen van dit verschrikkelijke bericht weten we nu zeker dat we els nu echt uit het ook moeten verliezen.En heel groot gemis voor ieder die els gekent heeft.ik wens alle nabestaande van deze top meid het alle beste toe in het verwerken van dit gemis
  we zullen els blijven herinneren als een jonge vrolijke lieve mooie eerlijke open meid met een spontaniteit waar menig mens jalours op mocht zijn

 3. Heel heftig, mijn beste vriendin deed ook mee in Moulin Rouge en mijn zus en ik hadden erg genoten van de musical.
  Vond Sanne heel goed zingen en pakte me erg tijdens haar overlijdens scene. (Dacht er ook meteen aan)

  Het bericht dat ik in de krant las kon ik niet geloven, het is verschrikkelijk!
  Gecondoleerd aan vrienden, kennissen, collega’ en nabestaande.

  Agatha

 4. Verslagen hoorde ik gisteren dat jullie Sanne is overleden.Mijn Sanne(van de Weerd) heeft nog bij jullie gespeeld Ze hadden elkaar ontmoet op de Willibrordus ook met Sanne Brinkhof. De naam zal geholpen hebben. Ik heb nog met Joke staan kletsen als ik Sanne bracht op de Alendorperweg. Ze mocht in de vakanties van Jan de Frankrijker naar school toen we in het buitenland woonden.Ik heb een keer gefilmd met een dag op het schoolplein. De meiden hingen de was op Ik weet niet of jullie Sanne er op staat Ze zijn bijna even oud. Mijn Sanne is van 26 febr. 1984. Wij zijn gescheiden en daar heeft Sanneke het erg zwaar mee gehad, maar wat jullie moeten verwerken is is bijna onmenselijk. Als het helpt wil ik de film wel eens nakijken en op een dvd laten zetten. Bel gerust als het helpt naar 6666339. Het laat me niet los Lieke van Eijk van Ko van Eijk, de bankman in de Stationsstraat en Greet van Kleef zus van Grad en Jo.Liefs.

 5. Ik zag haar een paar weken voor haar dood nog in het egt. En toen ik op vakantie was hoorde ik het verschikkelijke nieuws…… Rust zacht…….Els

 6. Wow echt heftig! Ik heb els ontmoet op piani di clodia. 3,5week met haar omgegaan, toen elkaar nummers gegeven en contact gehouden! En dat ging een paar jaar achter elkaar.. Regelmatig had ik nog contact met haar. Lieve familieleden, vrienden en kennissen heel veel sterkte! Veel liefs x