HomeVoorstelling“Musical Proms” met Joke de Kruijf, Tony Neef, Carolina Dijkhuizen en Linda Wagenmakers

Reacties

“Musical Proms” met Joke de Kruijf, Tony Neef, Carolina Dijkhuizen en Linda Wagenmakers — 2 reacties

 1. Goedemorgen,
  Wat een afgang de voorstelling van gisterenavond! Na 5 liedjes en 2 pauzes ivm regen is de voorstelling geannuleerd, zonder tegemoetkoming. De klachten zullen vandaag regenen.
  Er waren mensen vanuit Zwolle en Den Bosch gekomen….
  Iedereen in het publiek had maatregelen getroffen door parapluie of regenjasje mee te nemen, alleen de organisatie had hier geen rekening mee gehouden, terwijl er nog gezegd werd; “tja, het is Nederland he, dit kun je verwachten…” en buienradar gaf dit ook al aan; af en toe een paar spetters. Ongelooflijk! Ga er alsnog vanuit dat tegemoetkoming volgt.

 2. Helemaal eens met Anneke Coenradi, een ongelooflijke afgang, die avondvoorstelling, en zeer onprofessioneel georganiseerd. De weervoorspellingen waren duidelijk, alleen heeft men er totaal niet op geanticipeerd. In feite een schoffering van het publiek. Dat maken een paar goede stemmen niet goed.

  De slechte organisatie bleek ook uit het feit dat er nauwelijks iets te eten was buiten de georganiseerde BBQ.
  Bij het Tuyhuisje gingen wel bordjes lekker uitziende lasagna over de toonbank maar die waren alleen voor personeel bestemd. Je kon wel een broodje kroket krijgen maar alleen als je aan een tafeltje zat en 45 minuten wilde wachten.

  Ten einde raad zijn we maar weer naar de uitgang gelopen waar een frietwagen stond en hadden we het geluk dat we (rond 19:00 uur) precies de laatste twee porties friet konden krijgen. Verder was de goede man volledig uitverkocht. Geen broodjes meer, geen kroketten, geen frikadellen alleen nog maar frisdrank en magnums zonder nootjes.

  Bij het verlaten van het parkeer terrein werden de geïrriteerde bezoeker ook nog eens streng gecontroleerd op het parkeerkaartje. Een beetje coulance zou beter op zijn plaats zijn geweest.

  Al met al verwacht ook ik een tegemoetkoming in de kosten.
  Niet alleen de toegangsprijs maar ook de reiskosten van Eindhoven naar Haarzuilens, want we zijn echt voor niets geweest.

  Ik roep ook anderen op hun mening op deze site te zetten.