HomeVoorstellingMusical Classics in Ahoy op 30 maart 2012

Reacties

Musical Classics in Ahoy op 30 maart 2012 — 5 reacties

 1. kunt U mij misschien zeggen hoelaat het musical gala vrijdag is afgelopen????

  dit ivm onze terugreis

 2. Wij hebben gisteravond een geweldige avond gehad.
  Prachtig vooral op het laatst ging het dak eraf ,jammer dat er veel mensen voortijdig (ik ook) weg moesten ivm het halen van de metro.Had ipv .20,30 om 19.30 moeten beginnen dan had ik en vele met mij tot het eind kunnen genieten.

 3. Marian, Even een vraagje. Ik heb begrepen dat er een dresscode geldt welke Gala is. Ik vroeg me af of veel mensen zich aan deze dresscode hebben gehouden? Anders moet ik nog snel een jurk op gaan zoeken.

  Ik hoor graag van je.

  • Maaike,
   nee hoor je kan komen zoals jij wilt,er waar wel mensen in gala maar die vielen echt op.

   Kom met je hart en geniet.