HomeAuditieDeze maand audities voor Shrek en Annie

Reacties

Deze maand audities voor Shrek en Annie — 18 reacties

 1. hallo,
  ik ben esmay, ik ben 13 jaar en ik zou heel graag auditie willen doen voor een muscial. ik zit bij een theateropleiden en heb al best veel ervaring met zang. ik heb mogen optreden met de promotietour van kruimeltje in de efteling en in de lievekamp in oss.
  als er audities zijn voor kinderen, willen jullie me misschien dan mailen, alstublieft?

  alvast bedankt,

  groetjes esmay

 2. Hoi hoi,

  Ik ben 14 jaar, 1.73 m lang en speel binnenkort een figurante rol in Oorlogswinter de musical, ook zou ik graag een rol in een van deze musicals winnen, ik kan niet zo goed dansen, maar ik kan wel goed zingen!

  Kan ik auditie doen?

 3. Ik ben een meisje van 15 jaar en ik ben 1.66 meter groot. Ik heb al wat ervaring met acteren en zang etc. Ik zou graag mee willen doen aan een musical.
  Als er audities voor mijn leeftijd zijn kunnen jullie dan misschien mailen?

  Groetjes Laura

 4. hallo,
  ik wil heel graag mee doen aan shrek maar ik ben 1.63 en ik ben 12 jaar maar ik kan niet mee doen jammer genoeg heeft u misschien een anderen tips waar ik me voor kan opgeven ik heb al veel ervaring met zingen ik heb ongeveer meer dan 3 en een half jaar ik heb mee gedaan aan de voice of kids maar ik werd ziek dus ging niet door ik hoop dat jullie wat voor mij hebben zo wel laat wat van jullie weten
  xxxjes Sethe

 5. Hoi,

  ik ben Madelief en kan je auditie doen voor de rol van de kleine Fiona?
  Ik heb best veel ervaring in zit al 8 jaar op een musical school 3 jaar op zangles.
  Ik heb vaak opgetreden en wil het heel graag weet iemand meer of hier nog audities voor zijn?
  alvast bedankt

 6. Hoi,

  ik ben Anouar en zou graag mee willen doen aan de auditie.
  Ik heb al heel wat ervaring, en heb al in meerderen musicals gespeeld.
  Ik ben 13 jaar, en hoop dat ik als nog mee kan doen.
  Ik zou het fijn vinden om terug gemaild te worden, B.V.B. voor vragen of een auditie plaats.

  groetjes: Anouar 🙂

 7. hoi,
  ik ben diede ik ben 12 jaar ik zou graag nog in een musical mee willen spelen ik houd heel erg van acteren. ik zou graag terug gemaild worden als iemand een musical voor mij heeft.
  groetjes diede

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.