HomeVoorstellingThe Caribbean Las Vegas Show brengt avondvullend muzikaal programma naar Ahoy

Reacties

The Caribbean Las Vegas Show brengt avondvullend muzikaal programma naar Ahoy — 4 reacties

 1. Vrijdagavond naar de aftrap van deze show geweest.
  De verwachtingen waren hoog, want zo werd het ook publiekelijk aan de man gebracht “Het meest unieke en spectaculaire evenement van 2011”!!!!
  “Het spijt me John” was de spreekstalmeester en deed zijn uiterste best. Wat tegenvalt is de zeer slechte geluidskwaliteit, wat ik niet gewend ben als ik in AHOY naar een popconcert ga. Ik stond achterin de arena bij de mannen die het geluid en zo regelen. Heren het geluid galmde de gehele avond en de bas was te hard en waarschijnlijk door de echo ontstond er teveel “ruis” in de muziek. Opmerkelijk dat deze mensen dit niet door hadden. Wel een pluim voor de decibellen, deze bleef ruim onder de pijngrens!
  Aan het Las Vegas gedeelte is niets spectaculair aan de show, de act van Sittah was knap, Bouke een zeer mooie stem, maar kreeg de aanwezigen niet plat of dansend. Het geheel mag zich niet eens een afspiegeling van een echte Vegasshow noemen. De dansgroep, een welkome podium vulling, zij moet eens kijken naar de dansgroepen die in Vegas optreden, daar gaat alles wel gelijk!!
  De Pauze werd opgevuld door DJ Mauro met wat hij Caribbean muziek noemt. Pas na een paar nummers, toen zijn disco-achtige gejengel overging in echte salsa en dat soort aanverwante noten, begonnen er mensen te dansen en oogde het gelijk een stuk gezelliger. De Contrabando is een goed orkest, maar komt op een avond als deze absoluut niet tot zijn recht. Als tijdens deze band begonnen mensen weg te gaan naar huis en Belle Perez moest nog komen!! Belle Perez maakte door haar professionele aanpak het weer een beetje goed, jammer van de geluidskwaliteit.
  Achteraf gezien “spijt het mij” dat ik er heen gegaan ben.

 2. Een avond om snel te vergeten, wat een regelrechte afknapper.

  Totale wanorde met parkeren, niets of slecht geregeld. Staan we in de rij naar de parkeerplaats en je wordt gewoon rechts voorbij gereden door mensen die in de laatste meters van de rij gaan invoegen. Hierdoor kwam alles veel meer vast te staan en we hebben er een uur over gedaan vanaf de rij tot aan Ahoy. We kwamen dus pas om 20.30 uur binnen (zoals velen en er moesten er nog veel komen) en de show was al een half uur bezig.

  Bouke begon net met zijn Las Vegas show, ik denk dat we Sittah gemist hebben, geen gegoochel gezien in ieder geval.
  Bouke heeft zijn uiterste best gedaan om de langzame nummers van Elvis uit te zoeken zodat de sfeer er niet in kwam. Ik keek om mij heen en iedereen zat heel verveeld te kijken. Alleen toen hij My Way zong deed het publiek een beetje mee. Kies dan voor de bekende en vlotte nummers van hem, dan komt het iets meer in de buurt van de wervelende show die beloofd was, maar nu erg saai was.

  Daarna werd muziek gedraaid door een DJ, er moest een dansvloer zijn, maar dat bleek gewoon de plek te zijn waar je stond, net als bij ieder ander concert. De muziek die gedraaid werd was niet goed en de geluidskwaliteit ook niet, als 10% van de bezoekers enigszins aan het dansen was, was het veel.
  Daarna begon Grupo Gale, schijnen bekend te zijn op Salsa gebied, maar zongen de hele tijd dezelfde deun, geen variatie in te krijgen. Zeer vervelend en er kwam geen einde aan.

  Toen kwam Belle Perez. Het was “wel leuk” maar meer ook niet. Belle deed haar best, maar het was al te laat. Geen sfeer in Ahoy meer te krijgen, de meesten vonden hun avond al teveel verpest om de sfeer er nog in te krijgen. Tegen het einde zei ik tegen mijn dochter dat we beter vast wat naar de uitgang konden gaan, zodat we niet hetzelfde gedoe hadden als bij aankomst. Kijk ik achterom, is het hele veld achter ons al bijna leeg, zeker 2/3 van de bezoekers was al naar huis, zelfs van de zitplaatsen! We zijn nog nooit zo rustig van een concert naar huis gegaan, zelfs geen file in de parkeergarage.

  Het was dus echt een afknapper, zonde van het geld (benzine komt er ook bij natuurlijk) en de tijd.

 3. Geluid te hard en van zeer slechte kwaliteit.
  Gelukkig voor een habekrats op vakantieveilingen gekocht dus niet te veel verspild.

 4. Echt een tegenvaller! Wij kwamen speciaal voor Grupo Gale maar ze zijn niet komen opdagen en nergens geen vermelding te zien! Er was wel een ander salsaband Contrabando maar voldeed niet aan de eisen en er was geen variatie. Band was goed voor een cafeoptreden maar niet zeker klaar voor Ahoy. Belle Perez moest de brokken lijmen en maakte de avond toch wat geslaagd. Zeker geen Ahoy waard dit evenement!