HomeNieuwsVTM schrapt live-shows van Domino door tegenvallende kijkcijfers

Reacties

VTM schrapt live-shows van Domino door tegenvallende kijkcijfers — 2 reacties

  1. Boehoeehh ! Sorry , maar wat is dat nu weer voor iets ? Wat als de mensen wel kijken naar Domino de zoektocht, wij zijn elke week trouwe kijkers van het programma en hebben al zeker en vast een favoriet . Liveshows schrappen puur en al voor een paar stomme kijkcijfers ? :s kom op seg –‘ Had dan meer reclame gemaakt ? :s ! wij kijken al zeker en vast niet naar de films !

    Mvg

  2. Ik vind het ook héél spijtig dat ik nu niet meer verder kan kijken, ik vond het wel een goed programma, ik was eerst niet mee ik neem het altijd op omdat ik niet zo vroeg thuis ben en ik heb er een week over gedaan om uit te puzzelen waarom er niets opgenomen was. Nu blijkt dat er niets uitgezonden is geweest! Ik wou het zelfs bestellen op I watch, nopes niets dus 🙁