HomeNieuwsVeel kritiek op tweede liveshow Sunday Night Fever

Reacties

Veel kritiek op tweede liveshow Sunday Night Fever — 17 reacties

 1. ik heb het zondag voor het eerst gezien en ik vond de meeste niet mooi, zelfs vals zingen. het haalt het niet bij het vorige programma op zoek naar…..dar was pas klasse!!!!!
  en ook in vergelijking met de Voice…
  en de juri is nog veel erger!!!! ze doen alsof alles fantastisch is!!!
  Alleen carlo zegt weleens wat zinnigs!!

 2. Ik vind het wat amateuristisch, en dan bedoel ik de jury. Wat flauw en wat onprofessioneel om elkaars team zo af te vallen. Ik vind het voor de jongens heel erg dat ze afgekraakt worden, puur en alleen omdat ze in het “andere” team zitten. Ik had ze toch alle vier wat hoger ingeschat. Ik ga niet meer kijken.

 3. Ben het helemaal eens met bovenstaande reacties. Alleen Carlo was kritisch en hij had gelijk. De kandidaten zongen niet sterk en heel vaak was het vals. Dit was duidelijk maar het is dus blijkbaar niet de bedoeling dat de jury kritisch is. Het lijkt wel een wedstrijd welke jury er wint in plaats van welke deelnemer. Er is een irritante strijd tussen de 2 juryteams. Maakt het programma er echt niet leuker op en geeft een raar sfeertje aan de wedstrijd. Valt me erg tegen van Kim Lian vdMey en Jan Kooijman, dacht dat ze professioneler waren. Is ook geen reclame voor de musical straks.
  Zie dat ik niet de enige ben die dit opvalt!

 4. Dit is echt slechte publiciteit voor de musical. Ik ben benieuwd hoeveel mensen er nu nog uiteindelijk naar de musical gaan. Het is ook niet leuk voor de uiteindelijke winnaar als je dan in zo’n negatief beladen musical zit. Je moet dan wel mensen gaan lokken hoor om het toch te gaan zien.

  Joey is het meest populair bij de mensen thuis denk ik zo. Zijn dansen zag er bij de flashmob heel goed uit en hij heeft absoluut de looks! Maar over zijn zang en acteren moet ik nog meer zien om ervan overtuigd te raken dat hij ongeveer 8 x in de week een goede Tony neer kan zetten.

  Of zijn jullie al wel meteen overtuigd dat hij dat kan?

 5. Ik denk niet dat ik deze musical ga bezoeken. Musicalkaartjes zijn nou eenmaal niet goedkoop.

  Ik vind deze zoektocht 10x niks. Die jongens gedragen zich geforceerd stoer. (Colin gaat wel even rocken in een discomusical.. Yeah right). De hele tijd al die sixpacken. Proberen ze zo dames te lokken? We zijn toch zeker niet op zoek naar het lekkerste en stoerste gozertje. Nee we zijn op zoek naar een musicaltalent die een goede Tony kan spelen, kan zingen en fantastisch kan dansen. Ik heb nog geen dansking gezien hoor. En je mag verwachten dat zo’n winnaar daarna ook nog een toekomst heeft in musicalland. Dat deze rol een opstap is voor een grootse carière.

  Wie is er nou het beste en wie verdient de rol? Ik weet het nog niet.

 6. ik was een groot fan van op zoek naar.
  maar dit programma is een grote aanfluiting,sorry voor de kandidaten die mee doen,maar het niveau is niet goed,en soms zelfs erg vals.
  en dan de jury…. jan kooiyman? die heeft toch niks met musicalwereld te maken toch?
  het programma sytycd doet hij prima,maar hier….not.en dan die kim lian…. vreselijk.
  de enige die in mijn ogen oprecht is,is carlo.
  geef mij maar weer gewoon op de nederlandse zender met frits sissink,pia douwens,willen nijholt en erwin van lambaart. klasse programma,en klasse jury.
  snap toch niet waarom een ozn programma ineens op een comerciele zender moet… het was toch goed.
  jammer voor de kandidaten die mee doen,maar ik kijk niet meer.

 7. De show van vanavond belooft ook niet veel goeds. Ik heb nog niet echt kunnen genieten. Ik hou van musicals maar zal als deze show het nivo aangeeft geen geld uitgeven om deze musical te zien. ‘Krijg toch allemaal de kleren heeft’ heeft helaas gelijk.

  Peter de Vries

 8. Ik vind het zo in en in jammer dat een pracht programma ten onder is gegaan aan de commercie. Op zoek naar… was integer, doordacht en doordrenkt met kwaliteit. Kippenvel kreeg ik ervan! En er is niks meer van over: geen kleine en grote musicalliedjes, geen kandidaten in kleur, geen jury met verstand van zaken, geen mooie battle en geen ontroerend afscheid. Voor heeft dit niks met musicals te maken. Zo jammer, ik zou zeggen: terug naar Ned. 1!

 9. Herik,

  Voor een groot gedeelte heb je gelijk. Julie Fryer heeft echter wel heel veel verstand van dansen maar had mijn inziens zich niet met deze show moeten bemoeien. Dit zal haar grote naam die zij in de danswereld heeft geen goed doen. Ik ben er van overtuigd dat zij dit nivo ook beneden alle pijl vindt maar zal waarschijnlijk opdracht hyebben gekregen om niet te kritisch te zijn.

  Peter.

 10. Van kwalitatief hoge en integere televisie met toptalent zijn we teruggezakt naar commerciële hapklare brokken, onzin uitkramende juryleden en tenenkrommende optredens in een veel te grote zaal (met dank aan The Voice: 2 halen, 1 betalen!) met slechte akoestiek. Nog geen enkel nummer zuiver en goed verstaanbaar horen zingen, het dansniveau is om te huilen bij sommigen. Wie heeft er besloten dat je een prachtig format, gericht op de echte liefhebber zielloos mag omvormen tot een 13 in een dozijn auditieprogramma. Ik heb medelijden met Chantal. Zij zal als klasseartiest van hoog niveau en mét kennis van zaken zichzelf voor de kop slaan dat ze ja heeft gezegd tegen, wat nu blijkt, een liefdeloze vertolking en een verkrachting van het musicalgenre te zijn. Musicachaters worden hier op hun wenken bediend….en geef ze nu eens ongelijk!

  • Tam,

   Met Chantal hoef je echt geen medelijden te hebben. Zij doet ook alleen maar wat haar ingefluisterd wordt. Eens heeft zij Famita voor schut willen zetten door haar bekende opmerking ‘wat kan ze hockeyen’ Was ook niet echt van een hoog nivo. En dat alleen voor de kijkcijfers.

 11. Ik vind het erg storend dat de jury helemaal niet objectief kijkt. Hoe ze zich gedragen lijkt het dat iemand uit hun team wint en niet de beste kandidaat.

  Joey wordt vast en zeker de Tony. Terwijl ik dat nog niet verdiend zou vinden. Hij heeft weinig goede concurentie en heeft de looks mee. Ik vind hem qua zingen en dansen niet zo bijzonder,

 12. Vind Carlo Boshard echt verschrikkelijk. Constant maar “de favorieten” van het andere team afkraken, maar kritisch kijken naar zijn eigen team, ho maar. En dan z’n opmerking afgelopen zondag bij Alessandro. Het is niet persoonlijk, waarom haal je dan persoonlijke gesprekken naar voren, zoals “ik had je gebeld, maar je nam niet op”. Misselijk ventje.

  Ben het wel met iedereen eens dat de kwaliteit minder is. Joey heeft een leuk Tony koppie en Alessandro is een hele goede danser. Kunnen we nu dan alvast de finale in?

Geef een antwoord

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>