HomePremièreSoldaat van Oranje opnieuw in première: “musical 2.0 met cast 2.0”

Reacties

Soldaat van Oranje opnieuw in première: “musical 2.0 met cast 2.0” — 2 reacties

  1. Mooie recensie. Zou het graag nogmaals willen bekijken, maar betwijfel of dat ik de oude cast dan niet ontzettend mis. Vooral Matteo heeft ontzettend veel indruk op mij gemaakt, en Julian bij de Sing a long vrijwel niet. Mocht er een leuke kaart-actie komen zal ik een derde bezoek zeker in overweging nemen. Komt er ook nog een filmpje van jullie?
    Complimenten trouwens voor deze site. Ik kijk dagelijks op jullie site, en lees altijd wel iets nieuws. Heerlijk up to date!

    • Bedankt voor de complimenten! Ik moet zeggen dat Julian gisteren veel meer indruk maakte dan bij de sing-a-long. Als het goed is plaatsen we morgen nog een filmpje, o.a. met een interviewtje met Matteo. Het is echter vandaag wat druk, ook met de première van We Will Rock You, vanavond in Antwerpen.