HomeNieuwsNederlandse kunstbezuinigingen in New York Times

Reacties

Nederlandse kunstbezuinigingen in New York Times — 3 reacties

  1. Belachelijk hoe er met de heggeschaar wordt rondgezwaaid. Alles waar we trots op zijn, wat jarenlange inspanning heeft gekost om op zulk een internationaal hoog niveau te krijgen, wordt in een half jaar zonder blikken of blozen weg gegooid. Dit zonder in te willen zien wat dit voor effect heeft op de jeugd. Minder fantasie, minder kleur, minder muziek; Nederland wordt een grijs land. Waar een miljardenverslindende JSF op een laag roest staat te wachten.

  2. Nederland heeft gekozen voor CDA, VVD, & Gedoog partij PVV.
    Al die vele Nederlanders die kozen voor PVV hoorde wel maar luisterde niet (Want dat is echt iets anders) Vanaf dag 1 heeft de PVV gezegd dat ze subsidies af wilde schaffen. Niet allen voor cultureel Nederland, Maar ook voor andere Linkse Hobby’s (Wat dat ook mogen zijn?)
    Het kan niet zo zijn dat we hier in Nederland alles kapot laten maken door een paar heren in maatpakken. Die ons zuur verdiende geld in een oorlog tuig (JSF) blijven stoppen. En onze pension gelden over de balk gooien. En dit dan in de wel bekende doofpot stoppen. Daarom Nederland vind ik dat we voor onze rechten en onze cultuur op moeten komen Fight the power. Voor we dadelijk echt niets meer hebben te zeggen. (Want waarom gebeurt er zo veel en zo kort op elkaar??)