HomeRecensieMini-recensie: Rosalie de Jong maakt 7-klapper in Petticoat compleet

Reacties

Mini-recensie: Rosalie de Jong maakt 7-klapper in Petticoat compleet — 3 reacties

  1. Nadat ik de teleurstelling had verwerkt dat Chantal er niet was, genoot ik van de musical. Naarmate het vorderde zag ik zelfs Chantal in Rosalie! Super gedaan! Erg mooi gezongen!

  2. Ik wilde je nog mailen om te vragen hoe Rosalie als Pattie was, maar dit verslag zegt al meer dan genoeg! Super! De volgende keer, als ze een keer iets dichterbij huis de rol van Pattie speelt, hoop ik er ook bij te zijn!

  3. Hallo schijver van dit mooie verhaal over Rosalie de Jong

    Aller eerst was ik teleurgestel dat Brigitte Heitzer niet op de plakken stond wat ik had een mailtje gestuur naar de site van Brigitte Heitzer en die zei dat ze 29 mei 2011 moest spelen maar wat bleek ze moest s’middags spelen. Na dat ik in de gaten had dat Rosalie de Jong Pattie Jagersma moest spelen was ik verrast en super blij, ik ben erg fan van Rosalie de Jong en genoot met teugen van haar na de voorstelling sta ik met haar op de foto en ik heb een foto van haar alleen best gaaf mag ik zeggen. de afgelopen dagen en ik nog eens naar de aflevering van Op zoek naar Marry Poppins gekeken en dan kon je al zien dat Rosalie grote rollen aan zal kunnen nu dat ze 7 rol op zich neemt dan mag je zeggen ze is een grote musicalster met klasse met grote K

    Ik hoop dat ik haar eens weer mag bewonderen in grote of kleine musical productie

    Groetjes Hanneke de Roon