HomeReportageDe allerlaatste Zorro – Olé

Reacties

De allerlaatste Zorro – Olé — 4 reacties

  1. Zo jammer dat de musical afgelopen is.
    Ik vond de musical zo uniek met dat “Spaanse hart”. Heb er zo van genoten. En wat een topcast.. Ze hebben alles gegeven. Ik vond ook dat er in deze musical niet 1 ster was, maar de groep als geheel was de ster. Ensemble en de gitarist waren zo belangrijk voor de sfeer.

    Ik kon gister niet, dus ik ben blij dat jullie er een filmpje van hebben gemaakt! Bedankt!

  2. Ik las trouwens op twitter dat Erwin van Lambaart zaterdag voor het laatst was (maar toen speelde roman). Beetje jammer! Dan had hij nog wat leuke woorden voor Tommie toe kunnen voegen en wat over de zoektocht. De speech van Roel Vente is wel leuk, maar zo algemeen.

  3. was dr gister bij!!! mooi & ontroerend!! ga het zo missen :`(
    en tommie op het laatst met die slingers bij kleine diego hhaha.