HomeRecensiePia Douwes in Masterclass: een klasse apart

Reacties

Pia Douwes in Masterclass: een klasse apart — 4 reacties

 1. Dank voor de deskundige tips die we meteen in de voorstelling geïntegreerd hebben. Deel 1 speelt zich nu af tussen de iglo’s, deel 2 in een hoerentent in Bangkok. Doet verder niets ter zake maar levert leuke decorwissels op. Ook qua staging is de voorstelling nu veel dynamischer. Tijdens de monoloog in deel 2 kruist nu een stoet olifanten het pad van Callas. In deel 2 doen we het met leeuwen omwille van de spanning.
  Hopend tegemoet te zijn gekomen aan uw artistieke verwachtingen teken ik met de grootste dankbaarheid,
  Frank van Laecke.

 2. Heerlijk Frank!
  Nu moet ik wel nog een keertje terug om die olifanten en de leeuwen te bekijken…Ik wist niet dat je ook circusregie deed.
  Lieve groet
  Roel

 3. Beste Frank van Laecke,

  Jammer van uw sarcasme, maar ik ben bereid het boetekleed aan te trekken, want in essentie heeft u gelijk: ik had mijn mening op dat punt beter moeten onderbouwen en dan hadden wij inhoudelijk een interessantere discussie kunnen voeren dan over het wel of niet inzetten van een circus. Met een Hannibal ga ik die strijd niet aan. Het leert mij in ieder geval de les om een volgende keer nauwkeuriger te formuleren. Dank daarvoor!

  Met vriendelijke groet,
  Stefanie