Hieronder zie je de foto’s die door MusicalJournaal zijn gemaakt, gerangschikt in mappen. Door op de map te klikken kom je in het album, waarvan je eerst een overzicht met verkleinde afbeeldingen ziet. Klik op een afbeelding om te vergroten. Je kunt dan met je pijltjestoetsen onder de foto door het album bladeren. Om de foto op maximale omvang te zien, klik je nogmaals op de foto. Als onderaan de pagina op “Diashow” klikt, krijg je alle afbeelding in het album automatisch één voor één op je scherm.

[lg_gallery]


Deel dit artikel:

Reacties

Foto albums — 3 reacties

  1. IK BEN VRIJDAGAVOND OP HET GALA GEWEEST MET DAIMENT KAARTEN. PRIMA VERZORGD, MAAR IK MISTE TOCH WEL BEKENDE MUSICALNUMMERS, BV. UIT CATS, TARZAN, EVITA. DAT VOND IK WEL JAMMER, MISSCHIEN TOCH EEN TIP VOOR EEN VOLGEND JAAR.

  2. Mijn eerste bezoek aan soldaat van oranje was op dinsdag 10 juli ’12 met Robbert van den Berg als Erik .Hij is een sterke ,waardige Erik en zingt nog goed ook . Tja , en toen begon de verslaving …..voor zondag 15/7/12 had ik gelukkig al tickets op de derde rij . En , WOW, Matteo van der Grijn zong die dag de hoofdrol . Onvergetelijk als je hem kan bewonderen , vlak voor onze neus. Wat een belevenis !!!
    En , ook al is het vanuit mijn woonplaats bijna 3u rijden en minstens 2,5 uur weer terug , op zaterdag 18/8 ga ik weer terug . 2 shows op één dag, dan maar . dat is dan opgelost met één rit heen en één terug . Ik hoop dat de show nog heel lang mag spelen . Alleen is het in de winter onzeker wat betreft het weer onderweg om kaartjes te kopen .
    De CD wordt hier grijs gedraaid . Het is prachtig !

Geef een reactie

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>