Albert Verlinde Entertainment

Albert Verlinde Entertainment is de grootste reizende theaterproducent van Nederland en België en maakt sinds 1999 musicals en toneel voorstellingen. Met de musical “Piaf” werd de basis gelegd voor de vele producties die zouden volgen. Bij alle grote theaters in Nederland en België is Albert Verlinde Entertainment kind aan huis. Internationaal bekende titels als Annie, Fame, Grease, the Sound of Music, Footloose, Legally Blonde en Hairspray werden met veel succes op de planken gebracht. Voor de komende jaren staan onder meer Shrek de musical en Annie op het programma. Met respect voor het originele script en de originele muziek, ontwikkelt en vertaalt Albert Verlinde Entertainment titels met internationale faam.

Per 1 maart 2015 is Albert Verlinde Entertainment overgenomen door Stage Entertainment, het theaterbedrijf van Joop van den Ende. Per diezelfde datum wordt Albert Verlinde Algemeen Directeur van Stage Entertainment Nederland, de nieuwe naam van Joop van den Ende Theaterproducties.

Meer info op www.albertverlindeentertainment.nl


Deel dit artikel:

Reacties

Albert Verlinde Entertainment — 1 reactie

  1. Hallo Albert,ik/wij zijn hele grote fan van jou/incl.boulevard\ zijn ook weer met mijn kleindochter/downpie v 10jaar\naar Sherk geweest en ze heeft zo weer genoten Super!!Hij was echt zo goed!En nu hop naar ANNIE samen.

    dank je Albert voor jou mooie voorstellingen die jij ons laat zien!!Kate en Oma Nellie xx

Geef een antwoord

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>