ORIENTATIEOPLEIDING MUSICAL – EN MUZIEKTHEATER ROTTERDAM

Vind jij zingen het allerleukste wat er bestaat? Droom je ervan om op het podium te staan in een Musical of een Muziektheaterproductie? Wil je in de toekomst van zingen, en acteren je beroep maken? Daar wil je dan natuurlijk zo vroeg mogelijk mee beginnen en je zo goed mogelijk op voorbereiden. Ter ondersteuning biedt Zangschool Rotterdam je daarom een veelzijdige en uitgebreide parttime ‘Orientatieopleiding Musical – en Muziektheater’ aan.

Voor wie?

  • Middelbare schoolleerlingen die willen doorstromen naar de (voor)opleiding van een muziektheateropleiding aan het Conservatorium of naar een MBO – of HBO kunstvakopleiding met Zang als onderdeel van een van de hoofdvakken.
  • MBO – of HBO – studenten die al op een aanverwante kunstvakopleiding zitten maar zich willen specialiseren en verdiepen op het gebied van Zang zodat ze daarna gemakkelijker kunnen doorstromen naar een (voor)opleiding Musical – en Muziektheater aan het Conservatorium.
  • Studenten die op een niet kunstvakopleiding zitten en zich naast hun huidige opleidingstraject willen oriënteren op een ander beroepsperspectief, of die zich naast hun huidige opleidingstraject willen verbreden en verdiepen om zo hun uiteindelijke beroepsperspectief te kunnen vergroten.
  • Afgestudeerde jonge mensen die zich naast hun huidige werkzame leven willen oriënteren op een ander beroepsperspectief , of die zich naast hun huidige werkzame leven willen verbreden en verdiepen om zo hun beroepsperspectief te kunnen vergroten.

Website: http://www.zangschoolrotterdam.nl/lessen/orientatie/

Deel dit artikel: