Vocal & Dance Academy

De Vocal & Dance Academy is een praktijkgerichte, driejarige, particuliere selectieschool op het gebied van musical en muziektheater. De school is bestemd voor getalenteerde multitalenten met professionele ambities. Het uitgangspunt is, het multitalent in de leerling te ontwikkelen en te stimuleren. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de praktijk.We nemen bij alle trainingen de professionele wereld als uitgangspunt en organiseren bv. ook workshops met diverse gastdocenten en artiesten, om een zo`n duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de praktijk.

Op de VDA wordt er intensief getraind met behulp van docenten, die in de praktijk op hoog niveau gewerkt hebben en dat nog steeds doen, zodat er een reëel beeld van het werkveld en de eigen capaciteit ontstaat. Bedoeling is, om het aanwezige talent naar een aanzienlijk hoger niveau te tillen.

Meer info op www.vocalanddanceacademy.nl

 

Deel dit artikel:

Reacties

Vocal & Dance Academy — Geen reacties

Geef een reactie

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>