MusicAllFactory

MusicAllFactory Jongeren (14 t/m 18 jaar) Deze opleiding geeft jongeren de mogelijkheid zich gedurende 3 tot 4 jaar grondig te trainen in de vaardigheden die vereist zijn voor het fenomeen ‘musical’: zang, spel en dans.

De praktijk leert dat deze opleiding een goede basis vormt om door te stromen naar vervolgopleidingen binnen dit vakgebied, zoals muziektheater / musicaltheater / musicaldans en kleinkunst.

MusicAllFactory voor volwassenen. De MusicAllFactory is een professionele deeltijd musicalopleiding. De opleiding biedt een compact aantal lesuren in combinatie met veel zelfstudie, met als doel musicalzangers af te leveren aan de beroepspraktijk. Naast de vaste lesdag hebben studenten de mogelijkheid om zelf hun tijd in te delen. Dit vergt een grote mate van zelfdiscipline.

Zit je al in het vak maar wil je je kwaliteiten verder bekwamen, dan kun je in de opleiding van de MusicAllFactory instromen in een hoger jaar. Wil je je voorbereiden op een voltijdse musicalopleiding dan kun je 1 of 2 jaar op de MusialFactory als vooropleiding gebruiken.

Meer info op www.factorium.nl

 

Deel dit artikel:

Reacties

Musicall Factory — Geen reacties

Geef een reactie

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>