Donkers CoachingHet artiestenleven is niet makkelijk. De concurrentie is stevig en de lat ligt hoog. ,,Artiesten dromen van een grootse carrière, maar eenmaal in de spotlights komt er ontzettend veel op ze af”, weet theaterman Paul Donkers. De Almeerder begeleidt artiesten en podiumkunstenaars bij zaken als auditiestress, podiumvrees, omgaan met roem, faalangst en het maken van keuzes.

“Bekende Nederlander of beroemd willen worden lijkt voor iedereen haalbaar. Door programma’s als The Voice of Holland, Hollands got Talent en nu weer Idols is er een onophoudelijke stroom van nieuwe ‘sterren’. Ook de MBO en HBO Theateropleiding levert per jaar honderden ambitieuze talenten af”, aldus Donkers.”Maar de entertainmentbranche is steeds vluchtiger, theaters zijn aan het inkrimpen en subsidies worden stopgezet. Waar vinden al deze gedreven artiesten, acteurs, kunstenaars en presentatoren hun werk, hun publiek en erkenning? Hoe ga je om met de druk van buitenaf? Hoe werkt het nu echt in het werkveld? Iedereen wil wat van je, maar wie kun je vertrouwen? Hoe vang je een slechte recensie op? En wat als blijkt dat je je hele sociale leven hebt opgegeven voor een zeepbel? Plotselinge roem kan ook zomaar opeens voorbij zijn.”

Donkers heeft zelf 25 jaar ervaring in de theater- en entertainmentbranche. Hij stond in grote musicalproducties, werkte als resident director bij onder andere Stage Entertainment en speelde in vele tv-series. Daarnaast is de Almeerder docent en coach bij een aantal theaterscholen in het land. Donkers is nu gestart met een talent- en performance coach praktijk in Almere voor artiesten en podiumkunstenaars. Voor zowel beginnende of gevorderde zangers, acteurs, dansers etc ,,Door mijn werkervaring spreek ik voor hen een begrijpelijke taal voor artiesten en podiumkunstenaars.” Kijk voor meer informatie op www.donkerscoaching.nl.

HET EERSTE VRIJBLIJVENDE KENNISMAKINGSGESPREK IS ALTIJD GRATIS !

E-mail: in**@do*************.nl
URL: www.donkerscoaching.nl
Twitter: @Donkerscoaching


 

Deel dit artikel: