Geplaatst:
20-08-2019

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Stephan Holwerda
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Algemene informatie
Land Vlag van Nederland Nederland
Portaal  Portaalicoon   Film

Stephan Holwerda (Zaandam, 11 september 1983) is een Nederlands musicalacteur, danser, zanger en stemacteur. Hij studeerde in 2006 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam en stond onder andere in de musicals Annie, Grease en Fame.

In 2012 begon Holwerda als regisseur in de Nasynchronisatie. Hij was creatief verantwoordelijk voor verschillende games en voor talloze tekenfilms.

Theater

Televisie


  • Programmaboek van de Nederlandse Fame
  • Programmaboek van High School Musical
  • Programmaboek van All Shook up - Love me Tender
  • Website Legally Blonde de Musical
source: http://nl.wikipedia.org/wiki/Stephan_Holwerda
Deel dit artikel:

Reacties

Stephan Holwerda — Geen reacties

Geef een antwoord

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>